Swanson, Vitamins D3 & K2, 60 Veggie Caps
search
  • Swanson, Vitamins D3 & K2, 60 Veggie Caps

Swanson, Vitamins D3 & K2, 60 Veggie Caps

195,00 kr
Inkl. moms

Serveringsinformation

Serveringsstorlek: 1 kapsel 60 portioner per behållare kapselstorlek : 3 Produktbeskrivning Kombinationsformel för korrekt kalciumanvändning i kroppen Synergistiskt stöd för kardiovaskulär och skeletthälsa Har lägre doser av vitamin D och K för att förstärka din kosttillskottsrutin Sojafri K2 levererad som MK-7 för förbättrad biotillgänglighet

Kvantitet
Sista produkten i lager

Bättre tillsammans! Ny forskning tyder på att vitamin D3 och K2 - två viktiga näringsämnen för effektiv användning av kalcium i kroppen - kan ha en ännu mer fördelaktig effekt när de tas tillsammans. Swanson Vitamins D3 & K2 erbjuder dessa ben- och hjärthälsohjälpare i en praktisk, en-om-dagen vegokapsel.

Vad händer om du redan kompletterar med vitamin D och K eller får dem från din kost? Nu erbjuder Swanson en lågdos D3 & K2-kombo bara för dig. Swanson lågdosvitaminer D3 & K2 ger 50 mcg (2 000 IE) vegansk D3 härrörande från lavar och 75 mcg sojafri kikärtskälla K2 som MK-7 i en vegetarisk lock en gång om dagen för att bibehålla kardiovaskulär hälsa och främja stark, friska ben.

D-vitamin hjälper till att bygga starka ben genom att öka kroppens upptag av kalcium och fosfor. I tilläggsform finns det som ergocalciferol (D2) eller kolekalciferol (D3). Studier tyder på att D3 kan vara den mer potenta och längre verkande form som kroppen föredrar.

På samma sätt finns vitamin K i K1- och K2-former. K2 är av särskild betydelse för hälsan hos ben och kardiovaskulära system eftersom det hjälper till att leda kalcium ut ur artärerna och till benen. K2 består av en serie menakinoner, varav menakinon-7 (MK-7) absorberas och är mest biotillgänglig.

Ny förståelse för interaktionen mellan vitamin D och K antyder att vitamin D ökar koncentrationen av benproteiner som är beroende av vitamin K för sund benbildning och i sin tur kan den essentiella mineraliseringen som stimuleras av vitamin K påverkas positivt av närvaron av vitamin D

. Konditionsträning och benhälsa är centrala för att upprätthålla en aktiv livsstil och hälsosamt åldrande. Få extra skydd med Swanson Vitamins D3 & K2. Vill du lära dig mer? Dyk ner i vitamin K2 och vitamin D på vår blogg! Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Kompletterande fakta

Portionsstorlek 1 Veggie-kapsel

Belopp per portion % Dagligt värde
Vitashine™ Vitamin D3 (vegansk kolekalciferol) (från lav)
50 mcg
250 %
Vitamin K2 [menakinon-7 (MK-7)]
75 mcg
*

*Dagligt värde ej upprättat.

Övriga ingredienser: Rismjöl, hypromellos (vegetarisk kapsel), mikrokristallin cellulosa (växtfiber), maltodextrin, kiseldioxid, majsstärkelse.

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel per dag med mat och vatten.

VARNING: Endast för vuxna. Ta inte denna produkt om du har en njursjukdom eller om du är gravid eller ammar. Rådfråga din vårdgivare före användning om du har ett medicinskt tillstånd eller om du tar medicin, särskilt blodförtunnande medicin.

Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvara på en kall och torr plats.

Vitashine™ är ett varumärke som tillhör ESB Developments LTD.

328
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.