Swanson Premium - Triple Magnesium Complex
search
  • Swanson Premium - Triple Magnesium Complex

Swanson Premium - Triple Magnesium Complex

139,00 kr
Inkl. moms

Serveringsinformation

Serveringsstorlek: 1 kapsel 400 mg per portion 100 portioner per behållare.

Produktbeskrivning Stödjer nerv-, muskel- och benhälsa Hjälper till att minska stress, trötthet och trötthet Har tre distinkta källor till magnesium Essentiellt mineralstöd för ett hälsosamt humör och kognitiv funktion

Kvantitet
Sista produkten i lager

Swanson Triple Magnesium Complex är en värdefull kompletterande källa till magnesium för en stark, frisk kropp. Tyvärr konsumerar de flesta amerikaner mindre än den rekommenderade mängden av detta viktiga mineral. Att se till att du får i dig tillräckligt med magnesium i din kost kan göra skillnaden du behöver inte bara för att slappna av i sinnet och kroppen för att få den återställande sömn din kropp längtar efter, utan också för energi, befrielse från dagliga stressor och ångestkänslor, plus stöd för hundratals av kritiska funktioner i hela kroppen .

En av de viktigaste mineralerna i kosten, magnesium behövs för starka muskler och skelett samt nervsystemets funktion. Magnesium ger kardiovaskulärt stöd och främjar hälsosamma blodtrycksnivåer. Ny vetenskap visar att det också kan stödja matsmältningshälsa. Magnesium ökar nivåerna av GABA, en signalsubstans som hjälper till att lugna ett rastlöst sinne. Det lugnar också muskelfibrerna för att främja fysisk avslappning. Tillräckligt magnesiumintag har också associerats med kognitivt stöd - en viktig komponent i hälsosamt åldrande - såväl som förmågan att främja en positiv mental syn.

Vår unika formel levererar nästan en hel dags förråd av detta viktiga mineral från tre olika källor för en rad fördelar och optimal absorption.

Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Kompletterande fakta

Portionsstorlek 1 kapsel

Belopp per portion % Dagligt värde
Magnesium (från magnesiumoxid, magnesiumcitrat, magnesiumaspartat)
400 mg
95 %

Övriga ingredienser: Gelatin, rismjöl, magnesiumstearat, kiseldioxid.

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en kapsel per dag med mat och vatten.

VARNING: Endast för vuxna. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd.

Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvara på en kall och torr plats.

328
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.